NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten?
Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

LOCATIE INFO

ProXplain
Industriestraat 21F
6466 GA Kerkrade
The Netherlands

CONTACT INFO

Telefoon: +31(0)6 190 099 40
Email: info@proxplain.com

ANIMATIE UIT LIMBURG

Wij zijn een Animatie & Video studio gevestigd in Limburg. Onze klanten krijgen niet zomaar een animatie, maar een uniek, kwalitatief eindproduct die voor een lange periode ingezet kan worden. Door telkens weer te zoeken naar nieuwe oplossingen en unieke stijlen is voor ons elke animatievorm mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat de klant altijd tevreden zal zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video producties, 2D/3D animaties voor uiteenlopende soorten klanten en voor elk soort budget.

Interesse?

Vul dan hier links het formulier in en wij laten snel van ons horen! Ook is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken of via Whatsapp. We staan altijd open voor nieuwe uitdagende projecten! Wij denken graag met je mee over bestaande of nieuwe ideeën en strategieën. Dus kom gerust eens langs voor een kop koffie of voor echte Limburgse vlaai!

Concept

MEER VAN ONS WERK ZIEN?

In ons portfolio vind je meer van ons werk. Wil je een kijkje nemen achter de schermen? Check dan onze  Facebook en Instagram.

FREELANCE OF STUDENT?

Ben jij opzoek naar werk of een stageplek in de animatie & video wereld? Heb jij ervaring met animeren, filmen, audio bewerken, illustreren en noem maar op. Dan zit je goed!
Want wij zijn altijd geïnteresseerd in het ontmoeten en samenwerken van creatieve mensen.

Stuur ons dan even een linkje van jou portfolio, showreel en/of cv naar info@proxplain.com.