uitleganimatie laten maken hotspot
1
Simpele iconische illustraties of symbolen zorgen voor duidelijkheid van wat er gecommuniceerd moet worden naar de kijker.
2
Door gebruik te maken van herkenbare handelingen kunnen belangrijke aspecten sneller worden uitgelegd. In dit geval met een beetje humor.
3
Locaties kunnen door middel van vlaggen, kleuren en landkaarten snel gecommuniceerd worden in een uitleganimatie.
4
Door de elementen uit de animatie te koppelen aan muziek en audio kan een aantrekkelijk tempo ontstaan.

EEN UITLEGANIMATIE LATEN MAKEN? 

Je moeilijk concept uitleggen middels een uitleganimatie is zo gepiept.

Een op maat gemaakte uitleganimatie die naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Wij zorgen door middel van een passend ontwerp en illustratiestijl dat jou uitleganimatie op de juiste manier geïntegreerd wordt binnen je organisatie. Wij houden bij elke probleemstelling die moet worden opgelost rekening welk doel en boodschap moet worden overgedragen. De animatiestijl en snelheid van het uitleggen is hierbij van groot belang. Het ligt er dan ook net aan wat er voor wie uitgelegd moet worden. Is er sprake van veel content zoals bij een cursus, instructielessen of een online opleiding dan is het ook mogelijk om een reeks van meerdere uitleganimaties te laten maken. Hierbij houden we natuurlijk rekening met het kostenplaatje en consistentie tussen het aantal animaties. Ben je overtuigd en wil je door ons een animatiefilm laten maken? Kijk dan snel of de mogelijkheden en kosten aansluiten bij je verwachtingen.

STUDIOWERKWIJZEPRIJZEN

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE UITLEGANIMATIES

CHILL

CHILL

Cadac Group

Cadac

Ivizi_Thumb

IVIZI

EEN UITLEGANIMATIE LATEN MAKEN DOOR ONS?

Dan ben je aan het juiste adres!

Wij maken dagelijks uitleganimatie vanuit onze animatiestudio in Zuid Limburg. In de loop van de jaren hebben onze creatieve talenten veel ervaring en expertise opgedaan in het bedenken en ontwerpen van uitleganimaties. Onze internationale terugkerende klanten hebben al ervaren wat onze uitleganimaties kunnen betekenen en wat voor meerwaarde ze bieden voor hun bedrijf of organisatie. Ze worden nog altijd ingezet tijdens presentaties, social media en op websites. Wil jij ook een uitleganimatie laten maken?

NEEM CONTACT OP!
Uitleganimatie laten maken

WAT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN BIJ HET LATEN MAKEN VAN EEN UITLEGANIMATIE?