1
Geanimeerde teksten en symbolen ondersteunen de vele informatie die worden getoond in een infographic.
2
Er kan gebruikt worden gemaakt van mimiek en humor om de infographic aantrekkelijk te maken.
3
Infographics laten de vele facts & figures op een juiste manier zien waardoor informatie beter en sneller overkomt dan bij een (powerpoint) presentatie.

EEN INFOGRAPHIC LATEN MAKEN? 

Met een infographic worden alle cijfers in een keer duidelijk.

Een infographic laten maken is een slimme zet als je jouw doelgroep wilt informeren door middel van cijfers en teksten en ze deze informatie dienen te onthouden. Denk maar eens wanneer de jaarcijfers of de behaalde resultaten worden gepresenteerd binnen een bedrijf. Een infographic spreekt vele malen meer aan dan een Powerpoint of een verslag. Niet alleen zijn al die saaie A4’tjes slecht voor het milieu, het blijft ook nauwelijks hangen bij de mensen. Daarnaast zal wanneer je een infographic laat maken de animatie altijd te bekijken zijn waar je ook wilt. Zijn we weer een jaartje verder en moeten de behaalde cijfers en doelstellingen nog eens bekeken worden? Druk dan gewoon op play! Ben je net als onze huidige klanten geïnteresseerd en wil je door ons een infographic laten maken? Natuurlijk willen we je dan graag adviseren over alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten!

STUDIOWERKWIJZEPRIJZEN

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE INFOGRAPHICS

Smart Cart

Smart Cart

CBS

CBS

PIW Groep Animatie

PIW Groep

DOOR ONS EEN INFOGRAPHIC LATEN MAKEN?

Het verduidelijkt je boodschap honderd keer sneller dan saaie teksten.

Naast de goed doordachte animatiefilms en heldere uitleganimaties maken wij ook kort en krachtige infographics. Dit doen wij al ruim 10 jaar met veel plezier in onze animatiestudio in het Zuiden van Nederland. In de loop van de jaren weten we hoe wij deze informatie op de juiste manier moeten visualiseren in een animatie. In samenhang met de juiste beelden blijft deze informatie blijft de aandachtsspanning hoog en zal de boodschap beter worden overgedragen. Er zijn verschillende manieren mogelijk wanneer jullie door ons een infographic laten maken. Denk aan tekstuele animatie, vaak ook wel met een duur woord ‘Kinetic Typography’ genoemd. Of misschien wel heel symbolisch in samenhang met cijfers. Wanneer jullie een infographic laten maken is van alles mogelijk. Wil je graag weten welke mogelijkheden precies?

NEEM CONTACT OP!
Infographic laten maken

WAT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN BIJ HET LATEN MAKEN VAN EEN INFOGRAPHIC?